Skip to content

Specialister i logistik

Vi kender en vej – uanset! 

Det er naturligvis lidt af en påstand, men det er faktisk det vi har gjort for vores kunder i mere end fire årtier, og det er ret unikt. Opgaven kan være simpel eller krævende, der kan være tale om et engangsbehov eller løbende leverancer – vi løser den, og vi får altid varerne frem. 

Vi håndterer typisk transporter for virksomheder med mindre til mellemstort årligt behov. Vi træder til når det haster, eller når du har for mange varer eller forsendelser til at håndtere dem selv. Vi hjælper, når der er transporter, som er for store eller komplekse, eller som din egen infrastruktur af andre årsager ikke er gearet til at udføre.

I praksis er vi din logistikafdeling.

Virksomhed

Vores strategi

Vi eksisterer fordi

Transporten SKAL frem. Når behovet er der, når opgaven er kompleks, når leverancen er vigtig, eller når det bare haster. Vi sørger for at varerne kommer frem. Intakte og til tiden.

Vi leverer

Nordiske transportløsninger fra Norden til hele verden, rundt i verden og fra hele verden til Norden. Kort sagt globale transportløsninger i nordisk kvalitet til den korte og den lange distance.

Vi vil være

Dem der kræver mindst af kunderne, målt i tid og kompetence. Det gælder uanset om kunden er specialist eller aldrig håndterer transporter. Vi gør logistikken enkel. 

Historien og virksomheden

Starten

I 1977 startede Preben Bladt virksomheden Bladt Spedition, som med ham selv i spidsen i løbet af de kommende år blev en solid, veldrevet speditionsforretning. Dette betød dengang en overvejende fokus på papirarbejde – navnlig dokumentation i forbindelse med ind- og udførsel af gods over landegrænser. 

Nye tider

I 90’erne starter først John Christensen, og få år senere Thomas Hurwitz som speditionselever hos Preben Bladt. På samme tid ændrer tingene sig markant i transportsektoren. Takket være udviklingen i det europæiske Indre Marked forsvinder den store mængde kompleks papirhåndtering meget pludseligt, og branchens fokus skifter fra dokumentation til selve transporten. For Spedition Bladt betød det, at man mistede en tredjedel af sin omsætning, nærmest fra den ene dag til den anden.

Heldigvis var der unge, omstillingsparate kræfter til stede i virksomheden. Som en direkte reaktion på forandringerne i branchen trådte John Christensen og Thomas Hurwitz i karakter som repræsentanter for den nye generation. Takket være deres energi og løsningsfokus, samt en klar forståelse for den forstærkede konkurrence og de skærpede kommercielle krav der fulgte med, fyldte John og Thomas mere og mere i forretningens hverdag, mens Preben Bladt efter eget ønske gradvis trak sig i baggrunden.

 

Nye ejere

I 2008 gennemførte man et positivt og konstruktivt ejerskifte. Thomas og John blev partnere og medejere i Spedition Bladt.

Gennem de næste ti år former de to partnere sammen en moderne, international transportvirksomhed med fokus på individuelt tilpassede komplette løsninger. I starten af 10’erne er virksomheden den eneste af de gamle speditionsvirksomheder på Odense havn som har overlevet og fulgt med tiden. 

Ny identitet

I dag er der, med afsæt i en omfattende erfaring i ’cross border’ logistik til og fra hele verden, fuld fokus på de kunder, der ikke selv har tid eller know-how, eller som har specialbehov. Kunderne tilbydes både løsning af enkeltstående opgaver, og at vi overtager hele ansvaret for deres transporter. 

For at matche det samlede løsningsfokus og den internationale profil skifter virksomheden i starten af 2019 navn til Bladt Logistics – samtidig skærpes brandet, og kerneydelsen cementeres:

Kunden har kun brug for én kontakt. Bladt Logistics løser hele transport- og logistikopgaven. Det skal være helt enkelt for kunden. Transporten SKAL frem.

Det er ’One Stop Shopping’ for international transport. Det er ’Effortless around the world’.

Thomas Hurwitz

Virksomhed

PARTNER
Logistik og forretning

John Christensen

john-christensen-bladt-logistics-2021

PARTNER
Logistik og drift

Løsninger tilpasset dine behov

Bladt Logistics A/S

Medlem af Danske Speditører

dasp.dk

Persondatapolitik

Wichmandsgade 5F 1. th.
DK – 5000 Odense C

+45 6613 6818 

contact@bladtlogistics.com

Wichmandsgade 5F 1. th.
DK – 5000 Odense C

+45 6613 6818 

contact@bladtlogistics.com