Fra Spedition Bladt til Bladt Logistics

Siden speditør Preben Bladt grundlagde sin virksomhed i 1977 har den båret hans navn og faglighed i navnet Spedition Bladt. Fra januar 2019 får virksomheden ny identitet. Vi bliver til Bladt Logistics.

Alt det du kender

Til vores mange eksisterende kunder og samarbejdspartnere vil vi med det samme slå fast, at det kerne I kender er uforandret. Navneskiftet skyldes udelukkende en positiv udvikling i virksomheden.

Vi er de samme partnere og kollegaer, vi har det samme CVR-nr., den samme bank og de samme telefonnumre. De gamle mailadresser virker endda også fortsat i et stykke tid fremover. Selv Preben Bladts efternavn indgår stadig i vores nye firmanavn. Vi er jo stolte af vores rødder, og af at videreføre det han har startet for mere end fire årtier siden. Men vi udvikler os også.

I et internationalt perspektiv

Kernen i vores forretning er den internationale transport, der hviler på en udstrakte erfaring i ‘cross border logistik’. Vi betjener med lige stor selvfølgelighed den lokale virksomhed der skal have et enkelt parti varer hjem fra Fjernøsten, som vi betjener en international koncern med hovedsæde på et andet kontinent. Alene af den grund giver det mening, at hedde noget som forstås på engelsk, der jo er hovedsproget i vores branche.

I Danmark – og til en vis grad i Tyskland – anvendes ordet spedition om dele af vores arbejde. I resten af verden er dette begreb imidlertid ikke udbredt eller direkte ukendt. Her bruges i stedet ordet “logistics” der også er mere dækkende for vores arbejde. Det ord kender vi også på dansk, og det betyder det samme.

Med én indgang til det hele

Det har også været vigtigt for os, at vores nye identitet, hjemmeside og fremadrettede kommunikation afspejler at vi kan løse hele logistikopgaven. Nye kunder skal let og enkelt kunne afkode, at vi tilbyder ’one stop shopping’ til alle de internationale transportbehov. Vi løser hele opgaven.

Forud for skift af vores navn og visuelle identitet har vi derfor skærpet vores strategi. I dag understøtter strategien den fremtidige udvikling og positionering af virksomheden. Samtidig kommunikerer den klart, at vi gør det let at flytte varer rundt i verden. Strategien er selvfølgelig indarbejdet i vores arbejde, på hjemmesiden og i den løbende kommunikation. Dermed lever det samlede udtryk op til virksomhedens nye slogan; ’Effortless around the world’.

Tag godt imod Bladt Logistics – det er bare os 😉